dijous, 4 de març del 2010

Grup De Producció Alimentaria

A la quarta sessió, hem decidit que com a font de proteïnes seleccionat els peixos per la seva alta resistència, creixement ràpid, ràpid maneig. També em discutit portar peixos d'aigua dolça perquè si portem peixos d'aigua salada tenim que portar sal. Dintre dels peixos d'aigua dolça seleccionen l'alimentació herbivora perquè si seleccionem l'allimentació carnivora, aixó significaria portar mes aliments. Per aconseguir les millors condicions de l'aigua per afavorir el desenvolupament dels peixos hem de considerar la temperatura, pH, O2, NH4, NO2, NO3. Si hi ha molt nitrats creixen plantes i les plantes necessiten oxigen i els peixos es queden sense i poden morir. Vam realitzar biometries ( pes i mida) i també em calculat la ració de menjar diària.

Valors:
pH: 6,9- 7,5
NO3: 5,0- 7,5 mg/L
NO2: 0,05 mg/L
NH4: 0,5 mg/L
O2: 6,3- 6,4 mg/L
Temperatura: 17,3 - 17,5 ºC



.IES LA PINEDA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada